Ga naar hoofdinhoud

Wij ondersteunen u op uw B2B-marketing journey

Wij ontwikkelen marketingstrategieën en -tools voor onze klanten in de gezondheidszorg, engineering en IT

Met meer dan 30 jaar ervaring in deze sectoren weten wij wat van cruciaal belang is om marketingprojecten te doen slagen.

Living Stone b2b marketing
Living Stone creatief agency

Wij vertellen uw verhaal

Wij bieden een strategische aanpak, geïnspireerd door creatief en out-of-the-box-denken, beheerd door strikt projectmanagement. Wij zijn technisch onderlegd, met een diepgaande kennis van organisaties in de gezondheidszorg, engineering en IT, met inbegrip van complexe goedkeuringsflows- en regelgevingen.

Met een wereldwijd netwerk van schrijvers, fotografen en video-experts kunnen wij de verhalen van uw klanten op verschillende locaties vastleggen en uw kennis, ervaring en deskundigheid omzetten in boeiende content die uw marketingdoelstellingen lokaal en globaal ondersteunt.

Projecten

Expertise op alle
digitale platforms

Op welke toepassingen zitten uw klanten? Waar ze ook zijn, wij weten ze te vinden. Wij hebben ook de expertise om te werken in de marketingprogramma’s en -platformen van uw organisatie en in de applicaties van uw voorkeur.

We zijn een gecertificeerde partner voor Veeva, HubSpot, Showpad en andere. Onze tech experts zijn altijd leergierig, dus als we het platform van uw voorkeur nog niet kennen, duiken we er graag in om het onder de knie te krijgen.

Living Stone team

Living Stone is een gecertificeerde partner voor:

Met ons
samenwerken?
Hoe kunnen we
u helpen?
Met ons
samenwerken?

** Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Livingstone

Back To Top