Skip to content

Contentmarketing

Alcon

De uitdaging

Verbetering van de contentmarketing en de communicatie met oogzorgspecialisten, die verantwoordelijk zijn voor de verkoop van het brede assortiment contactlenzen van Alcon.

Content marketingHealthcare marketingPrintSales enablementSales enablementWeb ontwikkeling
Download deze referentiecase
Design Brochure Healthcare

Gedrukt tijdschrift

Contactlenzen vormen een van de belangrijkste productgroepen van Alcon, met een portfolio van dagelijkse en verlengde draaglenzen, multifocale, gekleurde lenzen en meer. Aangezien contactlenzen worden verkocht door opticiens, als onderdeel van de eerstelijns-oogzorg die zij verlenen aan hun klanten, is het voor Alcon van vitaal belang om hen te ondersteunen met nuttige informatie over nieuwe ontwikkelingen in oogzorg, nieuwe oogzorgproducten en innovatieve marketing- en verkooppraktijken voor optiekcentra.

Om al deze informatie samen te brengen in een visueel aantrekkelijk en gemakkelijk toegankelijk formaat, lanceerde Alcon Benelux Dialoog, een gedrukt magazine van 20 pagina’s dat zowel in het Nederlands als in het Frans beschikbaar is. Het wordt tweemaal per jaar verspreid onder ongeveer 2.000 opticiens in België, Nederland en Luxemburg.

Benieuwd hoe u uw contentmarketing kunt uitbreiden met een podcast?

Lees onze blog

Alcon: betere communicatie met oogzorgspecialisten

Alcon heeft één missie: het gezichtsvermogen te verbeteren en het leven van mensen te veraangenamen. De organisatie biedt het breedste spectrum aan producten op het gebied van oogzorg en bedient klanten gedurende de volledige levenscyclus van de patiënten, waaronder oogziekten, oogaandoeningen en refractiefouten. Het doel van Alcon is om de meest betrouwbare leider in oogzorg te zijn. Door mensen wereldwijd van dienst te zijn en met hen samen te werken, bouwt het bedrijf aan zijn reputatie, terwijl het tegelijkertijd tegemoetkomt aan de groeiende vraag naar oogzorg in de toekomst.

website ontwerp
Contentmarketing ; Brochure Ontwerp Alcon ; Living Stone

Living Stone vertaalt onze campagnediensten in goede artikelen. Daarnaast hebben ze een goede klik met onze klanten, en hebben ze diepgaande kennis van onze dienstverlening en producten en doelstellingen.

De opticiens vinden het leuk om een overzicht te hebben van al onze acties en diensten. Ook is het voor hen leuk om in het blad te staan. En ze vinden het erg leuk om te horen hoe andere oogzorgprofessionals hun bedrijf ook aanpakken.

Brand Manager AIR OPTIX®
& CLC Vision Care

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

Back To Top
Zoeken