Ga naar hoofdinhoud

Merkstrategie

Agfa

De uitdaging

Een rebranding voor de Apogee workflow oplossing geschikt voor de drukkerij- en uitgeverijsector.

Healthcare marketingOnline communicatieSales enablementSales enablement
Merkstrategie ; Living Stone

Merkstrategie

Agfa deed een beroep op Living Stone’s strategie- en designteam voor de rebranding van zijn :Apogee workflowoplossing voor de drukkerij- en uitgeverijsector. Na uitgebreide benchmarking kwam Living Stone met een nieuwe merkstrategie en positionering, zichtbaar in de consistente merkarchitectuur en het zeer herkenbare design.

Benieuwd waarom een sterk merk neerzetten zo belangrijk is?

Lees onze blog

De visuele identiteitsoplossing van Living Stone rustte op twee pijlers: een zeer herkenbaar icoon en het concept van een stroomlijn. Voor het icoon werd de naam ‘:Apogee’ herleid tot zijn essentie, namelijk ‘A’. Dit icoon geeft niet alleen aan dat :Apogee een merk van A-niveau is, maar illustreert ook de nieuwe tagline ‘Activate, Automate, Achieve’. Bovendien is ‘A’ gemakkelijk te begrijpen en te onthouden, ondersteunt het het merk en is het een zeer duidelijk symbool. Alle :Apogee marketingcommunicatiemiddelen zijn ontwikkeld volgens hetzelfde minimalisme.

Voormalig directeur

Print Design
Agfa B2B Marketing
Packaging Design
Nieuw Logo

Het was een goed idee van Living Stone om een uitgebreide benchmark te maken van onze belangrijkste concurrenten en van traditionele softwareleveranciers om te zien hoe zij communiceren over hun softwareoplossingen. Het concept was niet om :Apogee te positioneren als een traditioneel pakket voor de grafische industrie, maar eerder als een end-to-end softwareoplossing. De vereisten voor de :Apogee-rebranding waren dan ook meer geïnspireerd op de producten van bijvoorbeeld SAP en Oracle, dan op de pakketten van onze concurrenten. Dat resulteerde in een verfrissende aanpak.

Voormalig directeur

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Back To Top
Zoeken