Skip to content

Sociale media marketing

Aliaxis

De uitdaging

De lancering van een nieuwe divisie gericht op de hoogbouwmarkt promoten. Aliaxis besloot een divisie op te richten die zich uitsluitend op de hoogbouwsector zou richten, als antwoord op twee belangrijke trends: verstedelijking en klimaatverandering.

Sales enablementSales enablementSociale mediaWeb ontwikkeling
Download deze referentiecase
Website Ontwikkeling Aliaxis

Marketing verhaal

Met meer dan 100 productie- en commerciële bedrijven gevestigd in meer dan 45 landen, was een eerste stap om het grotere Aliaxis-verhaal te distilleren tot een eenvoudig, maar krachtig verhaal dat uitsluitend gericht was op het aanbod van Aliaxis voor de hoogbouwindustrie.

Uitgebreide LinkedIn Strategie

Afgestemd op doelgroepen, met:

  • Reclamecampagne
  • Showcase pagina met Aliaxis
    hoogbouw projecten
  • Contentkalender om te zorgen
    voor een regelmatige release van
    nieuwe content

Moet u een LinkedIn-post sponsoren om uw doelgroep te bereiken?

Lees onze blog
Sociale Media Marketing ; Living Stone ; Aliaxis
Print Design Aliaxis

Onze activiteiten zijn gericht op het verbeteren van het leven voor mensen die in hoogbouw wonen, met geavanceerde systemen voor het beheer van de watertoevoer en -afvoer. De marketingstrategie die uitgedacht werd door Living Stone onderstreept ons vermogen om het leven van bewoners van hoogbouw te verbeteren.

Voormalig Directeur Strategie

De LinkedIn-strategie was afgestemd op de doelgroepen, met advertentiecampagnes, een showcasepagina en een contentkalender om ervoor te zorgen dat er regelmatig nieuwe content wordt vrijgegeven.

Voormalig Strategy Manager

Print Design Aliaxis
TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Back To Top
Zoeken