Skip to content

Takhzyro

The world of rare diseases, Hereditary Angioedema

De uitdaging

Het verstrekken van duidelijke en accurate communicatie en informatie materialen die bijdragen aan het vergroten van het bewustzijn en de acceptatie van Takhzyro als behandelingsoptie voor HAE, en de betrokkenheid van patiënten en zorgverleners bij de behandeling bevorderen.

Healthcare marketingPrintSales enablement
Takhzyro_Ipad_Veeva_
Interactive in-depth Veeva presentation

Door sales te gebruiken voor HCP’s. Werkt als een HTML5-presentatie of een PDF.

Leave-behind materialen voor sales

Materialen voor HCP’s en materialen waar de patient centraal staat.

MockUp_Open_Brochures_Takhzyro
MockUp_Brochures_Takhzyro
TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

Back To Top
Zoeken