Skip to content

Marketing voor de gezondheidszorg

De uitdaging

Het uitrollen van ons programma “Mijngezondheidscoach” via apotheken past ook perfect in de huidige tendens in de gezondheidszorg om de huisapotheker een adviserende rol te geven.

Healthcare marketing
Beursstand Nurofen Ontwerp

De juiste groep aanspreken

Een mooie modulaire stand, gemakkelijk te beheren. De canvas kan veranderd worden naargelang de producten die op de evenementen getoond worden.

Staat u binnenkort zelf op een beurs? Dit stappenplan helpt u alvast op weg.

Lees onze blog

Living Stone vertaalt wereldwijde campagnes naar lokale campagnes en zorgt ervoor dat de campagnetools aansluiten bij de lokale doelgroep, zijnde apothekers en later ook huisartsen voor dito congressen.

design goodiebag
Gezondheidszorg ; Living Stone

Reckitt Benckiser vroeg om wat ideeën te verzamelen met stopping power, die de beursstand ook meer lieten aansluiten bij de gesprekken. We maakten o.m. enkele gepersonaliseerde cupcakes en zitblokjes met de merknamen Nutramigen en Mead Johnson.

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Back To Top
Zoeken