Ga naar hoofdinhoud

Over
Living Stone

Niet zomaar een B2B-marketingbureau

Wij zijn gepokt en gemazeld in B2B-marketing voor de gezondheidszorg, engineering en IT. Complexe onderwerpen vertalen in effectieve marketingtools zit in ons DNA. Omdat we uw dienst of product en uw organisatie begrijpen, kunnen wij de juiste strategie uitwerken om uw marketingdoelstellingen te realiseren.

over
over

Senior-level expertise en een technisch onderlegd digitaal team

Met een staat van dienst van 30 jaar in het ondersteunen van B2B-marketeers, hebben wij de bedrijfservaring en het bereik om projecten van elke omvang te ontwikkelen en te beheren, inclusief regionale, nationale en internationale marketingprogramma’s.

Een engagement
voor duurzaamheid

Wij behaalden in 2018 het VOKA-handvest voor duurzame ontwikkeling, dat gebaseerd is op de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

Dit charter weerspiegelt niet alleen ons engagement voor duurzame ontwikkeling, het gaat ook gepaard met een op maat gemaakt actieplan om onze prestaties op het vlak van people, planet, profit, peace en partnerships voortdurend te verbeteren.

sustainability marketing
Werken bij
Living Stone
Werken bij
Living Stone
Werken bij
Living Stone

kmo-portefeuille

Living Stone NV is een erkend dienstverlener voor adviesdiensten in het kader van de kmo-portefeuille. De kmo-portefeuille is een maatregel die u als ondernemer financiële steun geeft voor de aankoop van onze adviesdiensten.

kmo protefeuille partner
Back To Top
Zoeken