Skip to content

Onze diensten

brand ; branding ; positioning

Branding en positionering

Living Stone kan je helpen met de branding & positionering van je organisatie. Wij ondersteunen professionals die de reputatie van hun bedrijf verder willen uitbouwen en versterken. We ontwikkelen oplossingen, concepten en strategieën die alle stakeholders op één lijn brengen met de strategische en operationele ambities van hun organisatie en zich daardoor sterker identificeren met het merk.

Lees meer

Customer Reference Marketing

B2B marketingonderzoek toont aan hoe belangrijk customer references of klantreferenties zijn. Deze referenties stimuleren je marketing en zorgen uiteindelijk voor een betere verkoop van je producten of diensten.

Lees meer
healthcare marketing

Healthcare Marketing

Gezondheidszorg verandert continu. Factoren zoals overheidsfinanciering, de vergrijzing van de bevolking en technologische vooruitgang maken veerkrachtige marketingstrategieën noodzakelijk. Dergelijke strategieën moeten innovatieve en traditionele tools combineren, gebruikmaken van data-analyse, inspelen op de consumerisering van de gezondheidszorg, vertrouwen opbouwen en ‘thought leadership’ tot stand brengen.

Lees meer
Go-to-market ; services ; B2B

Go-to-market diensten

Je moet nu meer dan ooit de basisprincipes van marketing kennen om je bedrijf te laten groeien. Succesvolle marketingplannen en -strategieën ontwikkelen is nog nooit zo uitdagend geweest: er is een ongelooflijk en steeds toenemende keuze aan interactieve apparaten, platformen en kanalen die potentiële klanten kunnen kiezen, van smartphones en tablets tot sociale netwerken en zoekmachines. Wat je go-to-market doelstellingen ook zijn, Living Stone kan je helpen om al je marketingdoelen te bereiken.

Lees meer
sales enablement ; B2B

Sales Enablement

Met sales enablement of verkoopondersteuning rusten we verkoopteams uit met de inhoud, training en tools die ze nodig hebben om waardevolle gesprekken te voeren tijdens elke fase van het verkooptraject en uiteindelijk de verkoop te verhogen.

Lees meer
employer brand ; branding ; B2B

Employer Branding

Wij helpen klanten om een overtuigende employer branding te ontwikkelen die berichtgeving, visuele identiteit en verschillende communicatiekanalen omvat. Dit doen we door grondig onderzoek en analyse. Deze employer branding identificeert de unieke waardepropositie van de klant als werkgever, begrijpt de talentenpool en stemt het merk af op de missie, waarden en cultuur van het bedrijf.

Lees meer
Zoeken