Skip to content

Visuele identiteit voor een nieuwe office hub

WATT The Health

De uitdaging

Een innovatieve office hub lanceren voor bedrijven in HealthTech, MedTech en SportsTech.
Buzz creëren, een nieuw community-concept presenteren en contacten leggen met potentiële huurders.

Het concept

Het eerste concept voor de visuele identiteit kwam voort uit bouwkundige tekeningen en oorspronkelijke plattegronden van het kantoor. Deze plannen lieten de eerste ruimtes en bureauzones zien waar de innovatie en samenwerking zouden plaatsvinden. We gebruikten deze ruimtes en zones als voorbeeld voor de minimalistische, grafische vormen, die nu de belangrijkste elementen van de visuele identiteit zijn.

Geel, maar dan anders

Het logo bestond al, maar we hadden vrij spel voor kleur en typografie. We gaven WATT The Health een uitgesproken geel als hoofdkleur. Dit verzadigde limoencitroengeel dient als perfecte achtergrond voor de contrastrijke typografie en de kenmerkende vormen. Als aanvulling op dit uitgesproken geel hebben we het tetradisch kleurenschema (blauw, groen, fuchsia) toegevoegd om te gebruiken als secundaire kleuren en een balancerend grijs als strikte achtergrondkleur.

Gezien de expressieve kleuren en (meestal) contourvormen kozen we een bijpassend tech-geïnspireerd lettertype om de afbeeldingen en kleuren samen te brengen.

Een uitgebreide landingspagina

De complete visuele identiteit komt samen op de landingspagina. Op deze pagina kan je uitgebreid scrollen en krijg je duidelijke antwoorden op al je vragen over de nieuwe office hub. De informatie die je als gebruiker terugvindt op de landingspagina is mooi in balans met de expressieve visuele identiteit.

www.wattthehealth.be

De lanceringscampagne voor sociale media

Living Stone creëerde niet alleen de visuele identiteit voor WATT The Health, maar ook een reeks LinkedIn posts. (visueel en copy) LinkedIn was het primaire sociale kanaal voor de lanceringscampagne om het potentiële huurpubliek van incubators, accelerators en gezondheidsondernemers te bereiken. Het ontwerp moest dus echt opvallen!

“Ik werk graag met Living Stone omdat ze een diepgaande kennis hebben van de sector en ze de vraag van de klant goed begrijpen en vertalen.”

Julie Daelman (B2B commercial executive)

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken