Skip to content

Branding & positionering – E-mobility

TRAXIAL

De uitdaging

Creëer een nieuwe identiteit & website voor Traxial, een ambitieuze innovator die de e-mobiliteitssector transformeert met axiale flux technologie.

Download deze referentiecase

Branding, logo, strapline, visuele identiteit

Het logo is ontworpen om hypermoderniteit te weerspiegelen en tegelijkertijd zelfverzekerd herkenbaar te zijn. Het roept snelheid, kracht en dynamiek op door de combinatie van afgeronde en vierkante hoeken. De strapline werkt voor TRAXIAL op twee manieren: het bevestigt zijn positie als leider in axiale flux technologie, en het is een aansporing aan de stakeholders om de voordelen van deze technologie te verkennen, met het volste vertrouwen in het bedrijf en zijn aanbod.

Responsieve website

We ontwikkelden een volledig responsieve website met digital native engineers in gedachten. Dompel jezelf onder in een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die laat zien dat Traxial een drijvende kracht is in de e-mobility sector.

Lanceringsvideo

De lanceringsvideo communiceert Traxial’s kernboodschap met dezelfde kracht en dynamiek die het logo uitstraalt. De eerste kennismaking zet meteen de juiste toon.

Visitekaartjes, stationary & een presentatietemplate

Naast visitekaartjes en briefpapier ontwierp Living Stone een volledig bewerkbare presentatietemplate die professionaliteit in de visuele communicatie van Traxial brengt. Met een volledig bewerkbaar PPT-deck kan Traxial inhoud op maat maken voor de verschillende doelgroepen.

3D-ontwerpen implementeren in animaties

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken