Skip to content

Transformeer uw B2B-marketing met 30+ jaar expertise in gezondheidszorg, engineering en IT.

Wij ontwikkelen op maat gemaakte B2B-marketingcampagnes en B2B digital marketing tools in medical device, medical equipment, farma, medtech, engineering en IT.

B2B-marketing

Wij vertellen uw verhaal

Wij bieden een strategische aanpak, geïnspireerd door creatief en out-of-the-box-denken, beheerd door strikt projectmanagement. Wij zijn technisch onderlegd, met een diepgaande kennis van organisaties in de gezondheidszorg, engineering en IT, met inbegrip van complexe ABM B2B-marketing goedkeuringsflows- en regelgevingen.

Met een wereldwijd netwerk van schrijvers, fotografen en video-experts kunnen wij de verhalen van uw klanten op verschillende locaties vastleggen en uw kennis, ervaring en deskundigheid omzetten in boeiende B2B content marketing die uw marketingdoelstellingen lokaal en globaal ondersteunt.

Projecten

Expertise op alle
digitale platformen

Op welke toepassingen zitten uw klanten? Waar ze ook zijn, wij weten ze te vinden met onze B2B digital marketing strategieën. Wij hebben ook de expertise om te werken in de marketingprogramma’s en -platformen van uw organisatie en in de applicaties van uw voorkeur.

We zijn een gecertificeerde partner voor Veeva, HubSpot, Showpad en andere. Onze tech experts zijn altijd leergierig, dus als we het B2B-marketing platform van uw voorkeur nog niet kennen, duiken we er graag in om het onder de knie te krijgen.

Living Stone is een gecertificeerde partner in uw B2B-marketing journey voor:

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken