Ga naar hoofdinhoud

Wat bieden we

Go-to-market diensten

andere diensten

brand ; branding ; positioning
Customer Reference Marketing
healthcare marketing
Go-to-market ; services ; B2B
sales enablement ; B2B
employer brand ; branding ; B2B
Go-to-market ; services ; B2B

Go-to-market diensten

Je moet nu meer dan ooit de basisprincipes van marketing kennen om je bedrijf te laten groeien. Succesvolle marketingplannen en -strategieën ontwikkelen is nog nooit zo uitdagend geweest: er is een ongelooflijk en steeds toenemende keuze aan interactieve apparaten, platformen en kanalen die potentiële klanten kunnen kiezen, van smartphones en tablets tot sociale netwerken en zoekmachines. Wat je go-to-market doelstellingen ook zijn, Living Stone kan je helpen om al je marketingdoelen te bereiken.

Marketing audit

Hoe wordt je bedrijf gezien op de markt? Trek je de juiste klanten aan? Weten ze wie je bent en waar je bedrijf voor staat? Wordt je boodschap duidelijk begrepen? Door op een efficiënte en doelgerichte manier te communiceren, kan je je imago versterken en het succes van je bedrijf vergroten. De B2B marketingspecialisten van Living Stone kunnen je huidige aanpak analyseren en aanbevelingen doen om ervoor te zorgen dat je marketingstrategie in lijn is met je doelstellingen.

Marketingstrategie en -planning

Het succes van je bedrijf hangt af van je marketingplan. Met een marketingplan hou je je bedrijfsdoelen overzichtelijk en gefocust en bespaar je kostbare tijd en geld. Living Stone kan je ondersteunen om de basis te leggen voor dit plan en om de marketingdoelen van je organisatie succesvol te bereiken.

launch ; EPR ; living stone
meer over de strategie achter de lancering van een EPR

Klantensessies

In een klantensessie onderzoeken we de corporate merkwaarde, de waarde van je merknamen, de identificatie van je medewerkers met het merk en de perceptie in de markt over de servicekwaliteit. We identificeren op welke vlakken er verbetering mogelijk is en geven advies.

De resultaten van onze klantsessies en kwantitatieve peilingen geven een nauwkeurig beeld van hoe je veranderingen kan doorvoeren en de prestaties van je organisatie kan verbeteren. We zorgen ervoor dat bedrijven kunnen beginnen communiceren over zaken gebaseerd op feiten en dat de waarden van hun organisatie op één lijn liggen met die van de belangrijkste stakeholders.

meer over dit project
Interested in
Working together?
How can we
help you?
Interested in
Working together?

** Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Livingstone

Back To Top
Zoeken