Skip to content

Sales Enablement

sales enablement ; B2B

Benadruk het belang

Met sales enablement of verkoopondersteuning rusten we verkoopteams uit met de inhoud, training en tools die ze nodig hebben om waardevolle gesprekken te voeren tijdens elke fase van het verkooptraject en uiteindelijk de verkoop te verhogen.

Het team van Living Stone neemt de tijd om producten echt te begrijpen om dit daarna om te zetten in de juiste berichtgeving wat zich uiteindelijk vertaalt in resultaten.

DOBCO Dedalus
Stephanie Bush – Marketing

Sales partnerships

Onze copywriters, ontwerpers, filmproducenten en webspecialisten werken samen om jouw merk dichter bij de klant te brengen. Wij helpen je relaties op te bouwen met je klanten en andere partners.

Wij zetten jouw kennis, ervaring en competentie om in waardevolle contentformats die voldoen aan de informatiebehoeften van jouw prospects. Dit gaat bijvoorbeeld over brochures, whitepapers, klantreferenties, video’s, animaties, artikelen, infographics en nieuwsbrieven.

Meer over dit sales enablement project

De briefing over:
Sales enablement

Van het opbouwen van je marketingdatabase tot het creëren van een online webinarhub, we behandelen het volledige spectrum in onze blogposts over verschillende aspecten van B2B-marketing. In deze briefing onderzoeken we sales enablement, met een selectie van onze recente blogposts.

Download

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken