Skip to content

Customer Reference Marketing

Benadruk het belang

B2B marketingonderzoek toont aan hoe belangrijk customer references of klantreferenties zijn. Deze referenties stimuleren je marketing en zorgen uiteindelijk voor een betere verkoop van je producten of diensten.

Het team van Living Stone heeft de expertise in huis en is heel sterk in het ontwikkelen van deze referenties. Ze weten hoe ze met klanten moeten praten en ze selecteren steeds de meest relevante en interessante uitspraken van de klanten.

DOBCO Dedalus
Stephanie Bush – Marketing

Resultaten meten en plaatsbezoeken

Living Stone zorgt voor de logistieke en redactionele uitvoering van je marketing referentieprogramma en volgt de resultaten nauw op. Wij sturen teams die je klanten bezoeken overal ter wereld. Ons wereldwijde netwerk van copywriters, lokale fotografen en cameraploegen zijn ervaren, professioneel en houden zich aan onze kwaliteitsnormen.

Customer Reference DOBCO Dedalus
meer over dit project

De briefing over:
Customer reference marketing

Een klantenreferentieprogramma is een van de beste manieren om de voordelen van je product of oplossing in de kijker te zetten. Door de perspectieven van je klanten te delen, kun je potentiële klanten bereiken met “echte” verhalen, en je relaties en reputatie versterken. Deze briefing bevat recente artikels en onze whitepaper “Richtlijnen voor een klantreferentiestrategie die scoort” voor een uitgebreid overzicht van de voordelen van klantreferentieprogramma’s.

Download

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken