Ga naar hoofdinhoud

Wat bieden we

Branding en positionering

andere diensten

brand ; branding ; positioning
Customer Reference Marketing
healthcare marketing
Go-to-market ; services ; B2B
sales enablement ; B2B
employer brand ; branding ; B2B
brand ; branding ; positioning

Positionering

Living Stone kan je helpen met de branding & positionering van je organisatie. Wij ondersteunen professionals die de reputatie van hun bedrijf verder willen uitbouwen en versterken. We ontwikkelen oplossingen, concepten en strategieën die alle stakeholders op één lijn brengen met de strategische en operationele ambities van hun organisatie en zich daardoor sterker identificeren met het merk.

Visuele identiteit

Hoe onderscheid je je visueel van je concurrenten? Hoe ontwikkel je een merkidentiteit die een consistent, samenhangend verhaal vertelt zonder een woord te zeggen? Living Stone selecteert de creatieve ideeën en het vakmanschap dat jouw ambities vertaalt in de best mogelijke visuele dimensie.

Content marketing & storytelling

Je merk positioneren en verkopen in dit marketingtijdperk doe je via het internet en het internet beweegt behoorlijk snel. Merken kunnen in een oogwenk worden opgebouwd en net zo snel weer worden vernietigd. Als bedrijf moet je actiever, waakzamer en beter geïnformeerd zijn dan ooit om maximaal rendement te halen uit de investering die nodig is om een ijzersterk merk neer te zetten.

Living Stone kan je helpen om waardevolle, relevante en consistente content te verspreiden en een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden om uiteindelijk winstgevende klantenacties te stimuleren. Hierdoor krijg je een nauwere band met jouw klanten en een solide reputatie.

Living Stone slaagt erin om sterke artikels te schrijven over onze diensten. Daarnaast hebben ze een goede klik met onze klanten en hebben ze diepgaande kennis van onze dienstverlening, producten en doelstellingen.

Alcon
Brand Manager AIR OPTIX® & CLC Vision Care

Interested in
Working together?
How can we
help you?
Interested in
Working together?

** Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Livingstone

Back To Top
Zoeken