Skip to content

Branding & Positionering – Duurzame energie

Emaze

De uitdaging

Emaze begeleidt bedrijven naar duurzame energiesystemen met betrouwbare en nauwkeurige oplossingen op maat van de klant. Kwalitatief hoogstaand en graag gezien door de klanten. Living Stone reflecteerde dit naar een nieuwe merkidentiteit.

Merkidentiteit

Living Stone ontwikkelde een nieuwe merkidentiteit om de positionering aan te scherpen het het merk wat meer aplomb te geven in de markt. De slogan is opgebouwd rond de kracht van het bedrijf, eenvoudige maar effectieve en energiebesparende oplossingen bieden. We creëerden een verbeterde versie van het beeldlogo, met de focus op eerlijk partnerschap.

Submerken

Daarnaast werd ook het huismerk gestroomlijnd, met verschillende submerken die elk hun eigen kleur hebben binnen de huisstijl.

Living Stone Brand Identity Emaze
Website Emaze

Webdesign

Vervolgens hebben we de website opnieuw ontworpen en content gecreëerd die past bij de nieuwe visuele dimensie van het bedrijf. Duidelijk, geen franjes en beknopt. Zo eenvoudig is het. Van onopvallend en bescheiden naar onderscheidend en assertief.

Visitekaartje

Visitekaartjes zijn van essentieel belang voor een bedrijf omdat ze een professionele identiteit neerzetten, netwerkmogelijkheden vergemakkelijken en getuigen van een streven naar professionaliteit in het digitale tijdperk.

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken