Ga naar hoofdinhoud

Wat bieden we

Employer Branding

andere diensten

brand ; branding ; positioning
Customer Reference Marketing
healthcare marketing
Go-to-market ; services ; B2B
sales enablement ; B2B
employer brand ; branding ; B2B
employer brand ; branding ; B2B

Benadruk het belang

Wij helpen klanten om een overtuigende employer branding te ontwikkelen die berichtgeving, visuele identiteit en verschillende communicatiekanalen omvat. Dit doen we door grondig onderzoek en analyse. Deze employer branding identificeert de unieke waardepropositie van de klant als werkgever, begrijpt de talentenpool en stemt het merk af op de missie, waarden en cultuur van het bedrijf.

Digitale kanalen inzetten
voor employer branding

Living Stone helpt je om digitale kanalen in te zetten en zo je employer branding te versterken. We creëren boeiende content zoals video’s, blogposts en getuigenissen van werknemers om zo een kijkje te geven in de bedrijfscultuur. Door gebruik te maken van gerichte reclame en zoekmachineoptimalisatie technieken zorgen we ervoor dat jouw werkgeversmerk het juiste publiek bereikt en opvalt tussen concurrenten.

meer over dit project

Betrokkenheid van de werknemers

De betrokkenheid van werknemers is een essentieel aspect van een succesvolle employer branding. Samen met jou ontwikkelen we strategieën en programma’s om werknemers aan te moedigen en merkambassadeurs te worden. Door middel van workshops, trainingssessies en betrokkenheidsinitiatieven geven we werknemers de kans om hun positieve ervaringen zowel on- als offline te delen.

Interested in
Working together?
How can we
help you?
Interested in
Working together?

** Door op verzenden te klikken, ga je akkoord met het privacybeleid en de algemene voorwaarden van Livingstone

Back To Top
Zoeken