Skip to content

Employer Branding

employer brand ; branding ; B2B

Benadruk het belang

Wij helpen klanten om een overtuigende employer branding te ontwikkelen die berichtgeving, visuele identiteit en verschillende communicatiekanalen omvat. Dit doen we door grondig onderzoek en analyse. Deze employer branding identificeert de unieke waardepropositie van de klant als werkgever, begrijpt de talentenpool en stemt het merk af op de missie, waarden en cultuur van het bedrijf.

Digitale kanalen inzetten
voor employer branding

Living Stone helpt je om digitale kanalen in te zetten en zo je employer branding te versterken. We creëren boeiende content zoals video’s, blogposts en getuigenissen van werknemers om zo een kijkje te geven in de bedrijfscultuur. Door gebruik te maken van gerichte reclame en zoekmachineoptimalisatie technieken zorgen we ervoor dat jouw werkgeversmerk het juiste publiek bereikt en opvalt tussen concurrenten.

meer over dit project

De briefing over:
Employer branding voor ziekenhuizen

Medewerkers zijn cruciaal voor ziekenhuizen. Wetgeving en het behouden van personeel kan een kritisch verschil maken voor het zorgniveau en de omvang van diensten die een ziekenhuis kan bieden. Een reputatie als goede werkplek, zowel onder huidige en toekomstige medewerkers binnen de bredere gemeenschap, verhoogt het vermogen van het ziekenhuis om de beste zorgprofessionals aan te trekken. In deze briefing delen we artikels over hoe communicatie kan bijdragen aan het succes van een ziekenhuis, hoe je het dienstverleningsconcept van een ziekenhuis kunt verwoorden, en hoe je de lancering van een nieuwe faciliteit of praktijk kunt promoten.

Download

Betrokkenheid van de werknemers

De betrokkenheid van werknemers is een essentieel aspect van een succesvolle employer branding. Samen met jou ontwikkelen we strategieën en programma’s om werknemers aan te moedigen en merkambassadeurs te worden. Door middel van workshops, trainingssessies en betrokkenheidsinitiatieven geven we werknemers de kans om hun positieve ervaringen zowel on- als offline te delen.

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken