Skip to content

Employer branding

Soprema

De uitdaging

Employer branding voor Soprema, een internationale speler op het gebied van waterdichting, dakbedekking en isolatie. De uitdaging: positioneer het bedrijf als een aantrekkelijke werkgever met een leuke bedrijfssfeer, gericht op het aanwerven van nieuwe medewerkers.

Kennismaking met de werknemers

Living Stone interviewde verschillende medewerkers over hun ervaringen als werknemer bij Soprema. De interviews werden nadien verwerkt tot leuke artikels en quotes voor gebruik op de jobpagina van het bedrijf.

De gezichten van Soprema

Om het bedrijf echt een gezicht te geven, werden de werknemers gefotografeerd in hun dagdagelijkse omgeving. Het resultaat is een boeiende reeks foto’s en portretten van verschillende mensen en gevarieerde functies binnen Soprema. 

Campagne op sociale media

De interviews, foto’s en andere content werden strategisch ingepland en gepubliceerd op sociale media.

Soprema in beeld

Aan de hand van een reeks korte video’s en testimonials krijgt de kijker een idee hoe het is om te werken bij Soprema en hoe het er achter de schermen aan toegaat. 

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken