Skip to content

Go2market programma

Roche

De uitdaging

Uitgebreide go2market programma’s inclusief strategie, alle tools en vertalingen ter ondersteuning van verschillende Roche Diabetes Care oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken

Download deze referentiecase
Go2market Programma : Living Stone

go2market-oplossing

Living Stone ontwikkelde uitgebreide go2market programma’s inclusief strategie, alle tools en vertalingen ter ondersteuning van verschillende Roche Diabetes Care oplossingen voor ziekenhuizen en klinieken: de eManager cloud-gebaseerde administratieve tool, eConecta telemedicine oplossing en bijbehorende eConecta Kiosk zelfevaluerende unit.

Meer weten over digitale go2market methoden en tools?

Lees onze blog

Living Stone heeft ons laten zien hoe we onze klanten de beste weg kunnen wijzen naar een succesvolle implementatie waarbij nadelig gedrag tot een minimum wordt beperkt. Het is een voorbeeld van hun expertise in veranderingsmanagement, hun onderzoeksvaardigheden en hun decennialange ervaring in de gezondheidszorg.

Voormalig Diabetes Solution Manager

facebook marketing
Poster Ontwerp Wachtzaal

We weten dat we van hen origineel, kwalitatief materiaal mogen verwachten. Ze zijn in staat om snel te handelen en zich in te leven in moeilijke of delicate thema’s en slagen er steeds in om deze om te zetten in begrijpelijk materiaal.

Voormalig Diabetes Solution Manager

Het uitrollen van ons “Mijngezondheidscoach”-programma via de apotheek past ook perfect in de huidige tendens om de thuisapotheker een adviserende rol te geven.

Voormalig Diabetes Solution Manager

app healthcare marketing
TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken