Skip to content

Bedrijfsverhaal

De uitdaging

Innovatief bedrijfsverhaal met een overtuigende boodschap die wordt vertaald in een nieuwe identiteit met grafische standaarden, logo-ontwerp en dergelijke.

Download deze referentiecase
Bedrijfsverhaal

Merkstrategie

Als we de markt op gaan, is de eerste stap het bepalen van een innovatief bedrijfsverhaal met een overtuigende boodschap, voordat we ons gaan verdiepen in een nieuwe identiteit, grafische normen, logo ontwerp en dergelijke. Eenmaal aanvaard door de beslissers, zal die fundamentele stap alle ondersteunende elementen sturen zodat ze coherent zijn met de gemeenschappelijke boodschap.

Meer weten over hoe je een sterk bedrijfsverhaal uitwerkt?

Lees onze blog

Living Stone onderzocht en positioneerde de waarden en cultuur van Tobania in mediatools die duidelijk aantoonden dat we niet zomaar een traditioneel IT-bedrijf zijn. Hun inspanningen vormden de basis voor alles wat volgde, van het onderscheidende logo tot scherpe berichtgeving via digitale B2B-communicatie over meerdere kanalen.

CEO

branding kleding

Bijna alles leek ‘stilted’ op het scherm; niet ideaal geschikt voor de beeldverhouding van digitale apparaten. Het imago van het nieuwe bedrijf moest daarmee breken. Het werd ontworpen voor digitale toepassingen: een naam die eerder staat voor een digitale gemeenschap dan voor een ICT-bedrijf, een kleurenpalet dat op het scherm werd geselecteerd en daarna werd vertaald naar drukinkt, ontwerpformaten die geschikt zijn voor lean digital publishing en een actuele, actieve straplineboodschap.

Voormalig directeur

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken