Skip to content

Customer reference marketing & Print design

Vaillant

De uitdaging

Vaillant is het bekendste Belgische verwarmingsmerk met een uitgebreid en nationaal netwerk van installateurs. Elk jaar publiceren zij hun corporate B2B magazine specifiek voor deze doelgroep. Wij stonden in voor alle copy, interviews, het design, fotografie, video en de Franse vertaling van het magazine.

Het magazine

Het magazine is een combinatie van mooi beeldmateriaal en sterke copy in een frisse huisstijl. We zorgden ervoor dat alle nieuwe producten, functionaliteiten en bedrijfsdoelstellingen van Vaillant opnieuw mooi tot hun recht kwamen.

Sterke referentieverhalen

Samen met een fotograaf en filmploeg gingen we op pad om mensen en projecten te ontmoeten en te ontdekken. Deze interessante ontmoetingen, gesprekken en beelden vormden we om tot sterke referentieverhalen waarvoor we zowel copy als ook mooi beeld- en videomateriaal voorzagen.

Een krachtige combinatie

De kracht van print wordt nog te vaak onderschat. In combinatie met een sterke digitale insteek, kan je nochtans heel veel bereiken. Daarom kozen we ervoor om crossmediaal te werken en lezers via QR-codes naar de website en het Youtube-kanaal van Vaillant te leiden. Uiteraard met utm-tracking om het succes van alle campagnes te meten en om bij te houden hoe vaak de video’s bekeken werden.

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken