Skip to content

Sales tools & Referentieverhalen

DOBCO Dedalus

De uitdaging

Digitale marketing voor Dedalus: Innovatief PACSonWEB-platform sterk positioneren in de wereld van radiologie en beeldverwerking, waarbij het zijn potentieel en uitgebreide mogelijkheden benadrukt en tegelijkertijd de integratie met bestaande technologieën en systemen aantoont.

Volledige ondersteuning,
van strategie tot uitvoering

Dedalus wilde hun innovatieve medische beeldvormingsplatform in nieuwe landen introduceren en de nieuwe versie van PACSonWEB Diagnostic in hun thuishaven België lanceren. Bewustzijn creëren en verschillende doelgroepen informeren over het potentieel en de mogelijkheden van de PACSonWEB cloud-native oplossing stonden centraal in dit verhaal. Daarnaast wilden ze de verkoopteams ook volledig uitrusten met de nodige tools voor klantencontact, zowel face to face als online. Met communicatie op maat en een uitgebreide set marketing- en verkooptools kwam de juiste boodschap bij de juiste doelgroep terecht.

Klantreferenties: communiceren met klanten in hun eigen regio en taal

Met een internationaal netwerk van schrijvers, fotografen en video-experen, slaagde Living Stone erin om rechtstreeks samen te werken met Dedalus-klanten in verschillende regio’s en landen. Zo realiseerden ze onder andere begrijpelijke en warme referentiecases waarin klanten hun ervaringen delen over de PACSonWEB-oplossing. “Het is een groot voordeel dat we de hele communicatieflow met slechts één partner kunnen uitwerken en uitvoeren. Als we bijvoorbeeld een klantreferentie maken, doen we dat met een lokale interviewer die de branche begrijpt en dezelfde taal spreekt als de klant. Op die manier kunnen we de klant nog beter begrijpen en raken er zeker geen belangrijke, regiogebonden nuances verloren.”

digitale marketing ; dedalus ; living stone
Youtube film productie

Vernieuwing van het Youtube kanaal

In eerste instantie wilde Dedalus hun PACSonWEB-oplossing introduceren bij de radiologen zelf. Living Stone identificeerde LinkedIn en YouTube als meest relevante sociale kanalen en ontwikkelde digitale campagnes en video’s die het engagement zouden bevorderen.

“Zes maanden geleden lanceerden we ons Youtube-kanaal. Sindsdien hebben we meer dan 2.100 weergaven en 31 uur kijktijd. Dat klinkt misschien weinig, maar we bevinden ons in een nichemarkt en deze cijfers zijn in lijn met onze verwachtingen. Wat hier vooral interessant is, is de totale kijktijd. De meeste van onze video’s duren minder dan een minuut: dit betekent dat onze kijkers die video’s volledig uitkijken – we verliezen dus geen weergaven.”

Het team van Living Stone neemt echt de tijd om hun klanten en producten te begrijpen. Dit vertaalt zich niet enkel in steengoede content, maar natuurlijk ook in de resultaten.

DOBCO

Lees meer over dit project in ons gratis e-book


TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken