Skip to content

Marketingmaterialen en Thought leadership

RheaVita - Continuous Freeze-Drying Technology

De uitdaging

RheaVita, een pionier in farmaceutische vriesdroogtechnologie, stroomlijnt productieprocessen en verbetert productkwaliteit. De uitdaging was om RheaVita’s complexe technische en wetenschappelijke expertise effectief over te brengen via duidelijke en overtuigende marketingmaterialen, een consistente visuele identiteit overal te waarborgen, en hun thought leadership te vestigen bij zowel technische als niet-technische doelgroepen.

Thought leadership en marktpositionering

Voor een bedrijf als RheaVita is het essentieel om hun services en producten duidelijk te communiceren binnen het technische vakjargon en wetenschappelijke kennis. Hun expertise en toegevoegde waarde moeten helder overgebracht worden, niet alleen bij technische stakeholders, maar ook bij niet-technische besluitvormers. Daarom creëerden wij deze duidelijke service brochures.

Whitepapers, essentieel voor innovatieve bedrijven

Whitepapers zijn essentieel voor thought leadership omdat ze diepgaande kennis en expertise op een gestructureerde en overtuigende manier presenteren. Bovendien positioneren whitepapers een bedrijf als een autoriteit in zijn vakgebied, wat cruciaal is voor het onderscheiden van de concurrentie.

RheaVita Whitepaper mrna

Internationale beurzen en standontwerpen

Wij hebben RheaVita ondersteund bij het ontwerpen van beursstanden die indruk maken. Van het design tot de keuze van hero images en messaging, we hebben gezorgd voor een coherente en overtuigende presentatie die aansluit bij hun merkidentiteit en doelstellingen.

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken