Skip to content

Responsief Webdesign

azlink.be - AZ Sint-Jan Brugge AV

De uitdaging

Webdesign van de azlink website met focus op mobiel gebruik om zo een intuïtieve gebruikerservaring te creëren voor zowel bezoekers als beheerders, of ze de site nu bezoeken via mobiele telefoons, tablets of desktopcomputers.  

azlink logo

Wat is azlink

azlink.be is een belangrijke informatiebron voor professionals in de gezondheidszorg zoals verwijzende artsen en huisartsen. Het bundelt artikels uit het azlink magazine en de wetenschappelijke publicaties van de artsen van het AZ Sint-Jan Brugge AV. Via de website kunnen artsen en andere zorgprofessionals zich ook inschrijven voor azlink academy symposia, events of e-sessies.  

Responsief ontwerp

Mobile-first design geeft voorrang aan kleinere schermen, stroomlijnt de inhoud en verbetert de gebruikerservaring. Deze aanpak zorgt voor een snellere laadtijd en efficiënte navigatie, waardoor websites en applicaties inherent beter reageren op verschillende apparaten. 

Sterke zoekfunctionaliteit en verwante content

Een geavanceerde zoekfunctionaliteit tilt de website naar een hoger niveau. Gebruikers krijgen snel en dynamisch resultaten die beter aansluiten bij hun intenties, terwijl websitebeheerders meer controle en inzicht krijgen in de zoekfunctionaliteit van websites.  

De nieuwe structuur biedt bezoekers een duidelijk overzicht van de beschikbare informatie rond een gekozen thema of auteur en moedigt verdere verkenning aan.  

azlink academy

Een gebruiksvriendelijk platform waar artsen en zorgprofessionals zich gemakkelijk kunnen informeren over en inschrijven voor de verschillende symposia die het ziekenhuis organiseert. 

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken