Skip to content

Nieuwe huisstijl

Aspiria

De uitdaging

Creëer een nieuwe huisstijl die professionaliteit uitstraalt.

Download deze referentiecase
Logo Design

Professionele positionering

Ondersteund door Living Stone, krijgt Aspiria een nieuwe visuele identiteit. Met de nieuwe huisstijl kan Aspiria zich duidelijker positioneren op de markt en een hoogwaardig professioneel profiel uitbouwen

Benieuwd waarom een sterk merk vraagt om een visueel goed ondersteund totaalverhaal?

Lees onze blog

Ik was aangenaam verrast door de snelheid waarmee Living Stone de identiteit van ons bedrijf begreep, alsook onze doelstellingen.

Oprichter en beherend vennoot

ontwerp visitekaartje
Nieuwe Huisstijl ; Living Stone

Living Stone ontwikkelde een look and feel die onze nieuwe huisstijl goed vatte. Het nieuwe logo is dynamisch en symboliseert een transformatie. De stijl is professioneel, levendig en aansprekend.

Oprichter en beherend vennoot

Living Stone was de ideale partner om een dynamische nieuwe visuele identiteit te creëren en de aspiraties van Aspiria zelf te helpen definiëren.

Oprichter en beherend vennoot

Campagnebeeld
Aspiria print ontwerp

Al snel na de lancering van de website was de toename in leads merkbaar en zelfs via LinkedIn merken we een aanzienlijke verbetering in onze vindbaarheid.

Oprichter en beherend vennoot

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken