Skip to content

Print design – Corporate brochure

Sofis

De uitdaging

Een uitgebreide nieuwe bedrijfsbrochure maken voor Sofis, wereldwijd marktleider voor kleppen voor industriële installaties, en een flyer om de petrochemische activiteiten van het bedrijf onder de aandacht te brengen.  

Sofis corporate brochure

De geschiedenis, expertise en leiderschap van Sofis benadrukken

Het doel was om nieuwe printmaterialen te maken om de competenties en eigenschappen van Sofis, de wereldwijde marktleider voor kleppen voor industriële installaties, onder de aandacht te brengen.

Strategische inhoud & ontwerp

De nieuwe bedrijfsbrochure positioneert Sofis in de voorhoede van veiligheid en rentmeesterschap en gaat in de verschillende hoofdstukken dieper in op onder andere de geschiedenis van het bedrijf en  fabrieksefficiëntie en veiligheid. De brochure toont aan hoe Sofis mensen, eigendommen, winst en de planeet beschermt.  

Een industrieel, modern ontwerp, samen met afbeeldingen van fabrieken en aanverwante industrieën zet een toon van competentie en autoriteit.  

Sofis corporate brochure
Sofis Industry segment flyer

Flyer over petrochemisch bedrijfssegment

Er werd een aparte flyer gemaakt om de petrochemische business unit van Sofis te promoten. Deze flyer sloot aan bij de look van de brochure en kon indien nodig ook standalone worden gebruikt. 

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken