Skip to content

Technologie marketing

Nexans Data Center Solutions

De uitdaging

Creëer een visuele identiteit voor een nieuwe business unit: Nexans Datacenter Oplossingen

Download deze referentiecase
Technologie Marketing ; Living Stone

Aansluiten van apparaten

Nexans besliste een nieuwe business unit op te richten – Nexans Data Center Solutions – bestemd voor de markt van hyperscale datacenters. Deze datacenters vormen het brein van onze nieuwe, hyperverbonden wereld, die een enorme rekenkracht aanwendt om de enorme stroom van gegevens, gegenereerd door miljarden verbonden toestellen, te analyseren en te verwerken.

Benieuwd waarom een sterk merk neerzetten zo belangrijk is?

Lees onze blog

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn!! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Manager Marketingcommunicatie

landing page design
Online Marketing Design
Website Ontwikkeling
TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken