Skip to content

Branding en Positionering – Healthcare

Exalta

De uitdaging

Creëer een sterk nieuw overkoepelend merk voor de nieuwe entiteit die ontstaat uit de fusie van vijf individuele organisaties, bestaande uit zeven wooncentra verspreid over West- en Oost-Vlaanderen. Maar verlies de eigenheid en waardering van de oorspronkelijke instellingen niet. Communiceer de nieuwe identiteit zowel intern als extern.

Download deze referentiecase
Logo Brand Design

Strategisch advies

Living Stone hield een reeks luistersessies met sleutelfiguren binnen en buiten de organisatie. Het doel was om de perceptie van de bestaande entiteiten in kaart te brengen.

Branding, logo, strapline, visuele identiteit

Het nieuwe logo werd ontworpen in een perfect uitgebalanceerde kleurencombinatie bestaande uit zachte, rustige tinten oranje (evenwicht, streven naar levensvreugde) en blauw (vertrouwen, duidelijke communicatie en betrouwbaarheid).

Storytelling

Living Stone bouwde een positief verhaal waarin de ambities van de nieuwe groep centraal stonden.

overkoepelend merk ; living stone
Ontwerp Huisstijl

Living Stone nam de uitdaging graag aan. Meer dan 30 jaar ervaring in healthcare marketing speelde aanzienlijk in onze kaart om een vloeiend parcours uit te stippelen en tot een mooi uitgebalanceerd concept te komen: Exalta.

Wij kozen voor Living Stone omdat dit bureau warm werd aanbevolen door andere partijen binnen onze sector, en omdat zij relevante, kwalitatieve referenties konden voorleggen.

Algemeen directeur van wooncentrum
Sint-Jozef vzw

website design Exalta
TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken