Skip to content

Digitale content strategie

Becton Dickinson - Biosciences

De uitdaging

In de complexe wereld van bioscience marketing kwamen we voor unieke uitdagingen te staan. Onze aanpak, gericht op precisie en innovatie, was specifiek ontworpen om de aandacht van een deskundig publiek te trekken met een digitale content strategie. Door slimme targeting en overtuigende communicatie hebben we deze uitdagingen omgezet in kansen, wat leidde tot meer bekendheid en het genereren van nieuwe contacten.

Innovatieve oplossingen in bioscience: Impactvolle landingspagina's

Ons hoofddoel was het introduceren van de nieuwste producten en diensten op een manier die niet alleen meer aandacht genereert, maar ook echt aansluit bij ons doelpubliek. Door grondige analyse van relevante zoektermen en inzicht in de wensen van potentiële kopers, ontwikkelden we landingspagina’s die niet alleen goed scoren in zoekmachines, maar ook echt resoneren met onze doelgroep.

Verbinding maken via LinkedIn

Onze LinkedIn-campagnes hebben twee hoofddoelen: het vergroten van de bekendheid en het stimuleren van leads. Door ons te richten op sleutelfiguren binnen de bioscience sector, prikkelen we interesse voor onze nieuwste producten en diensten en bouwen we aan zinvolle samenwerkingen.

Met hun heldere boodschap en aantrekkelijke visuals, zorgen de advertenties ervoor dat we opvallen bij de belangrijkste beslissers en influencers.

BD rhapsody landing page digital content strategie

Strategische Google Ads om bewustzijn te verhogen en leads te genereren

In een gespecialiseerde markt als bioscience is het essentieel om de juiste doelgroep aan te spreken. Onze advertenties zijn zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij de zoektermen en vragen die specifiek zijn voor deze sector. Door gebruik te maken van Google’s uitgebreide netwerk, vergroten we het bereik van onze klant en bouwen we aan een database van potentiële klanten die net zo gepassioneerd zijn over innovatie en wetenschappelijke vooruitgang.

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken