Skip to content

Healthcare Marketing – Productlancering

Terumo BCT

De uitdaging

Productlancering van een nieuw steriel slanglasapparaat van Terumo BCT bij biofarmaceutische productiebedrijven en contractfabrikanten van geneesmiddelen, in Noord-Amerika, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, India, China en Zuid-Korea.

Een meertalige productlancering en contentcampagne

Living Stone werkte een contentcampagne uit en onderzocht de passende kanalen om de juiste doelgroep te bereiken voor elk land, waaronder China, Zuid-Korea en India.

Consciëntieus project management

De campagne bestond uit drie golven: Wave 1 bestond uit een infographic over steriliteit van aseptische processen; Wave 2 bestond uit een productvideo en een brochure over de SCD IIB; en Wave 3 bestond uit een getuigenis van een klant.

Eén interface om alle aspecten te coördineren

Living Stone verzorgde alle copy, design en vertalingen voor de meertalige campagne, waaronder landingspagina’s, e-mails en content voor sociale media.

Living Stone zorgde voor één interface om alle aspecten van het programma te coördineren, in alle talen, naar alle doelgroepen toe. Dit dankzij ons wereldwijde expertennetwerk.

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken