Skip to content

Healthcare marketing – Lancering EPD

ORBIS - Dedalus

De uitdaging

Lanceer een nieuw EPD-systeem (elektronisch patiëntendossier) bij ziekenhuizen in de UK en Ierland. Communiceer vlot en consistent via verschillende kanalen, zowel on- als offline. Ondersteun de verkoopafdeling met contentmarketing en een reeks tools voor verschillende doelgroepen. 

Living Stone werkte een gedetailleerde productlancering uit, met een sterke focus op sales enablement

Om het project te starten, creëerde Living Stone een Messaging House met alle informatie en berichten over ORBIS U, om sales gesprekken te ondersteunen en te zorgen voor een uniforme stem en consistentie voor alle doelgroepen en tools. Voor de lancering werd een nieuwe grafische stijl voor ORBIS U gecreëerd, volledig in lijn met de Dedalus huisstijl.

Videomarketing

Er werd een teaservideo gemaakt die zowel online als op evenementen gebruikt kan worden.

Specifieke pathway demovideo van ORBIS

Dankzij demovideo’s krijgt de doelgroep een beter inzicht in de mogelijkheden van ORBIS U. Aangeleverde schermopnames zijn bewerkt tot een toegankelijke demo video, aangevuld met een professionele voice-over.

Bekijk de Cardiac Clinical Pathway video

Reference marketing

Living Stone schreef een whitepaper om de ORBIS-experts en hun kennis in de verf te zetten. Hierbij werd de nadruk gelegd op het feit dat ORBIS U ontworpen is door en voor artsen. Met reference marketing en klantcases uit andere landen werd de wereldwijde ervaring van Dedalus op het gebied van EPD’s benadrukt.


Contentmarketing

Er werd een microsite ontwikkeld voor ORBIS U, en een contentstrategie gecreëerd met blogs, eflashes en social media-campagnes.

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken