Skip to content

Verpakking & Print design

Dengue vaccin - Takeda

De uitdaging

Ondersteun de lancering van een vaccin van Takeda dat dengue voorkomt, een door muggen overgedragen virusziekte die een aanzienlijke wereldwijde bedreiging vormt voor de volksgezondheid en de helft van de wereldbevolking treft. Creëer bewustzijn onder reizigers die naar een van de 125 landen gaan waar dengue een bedreiging vormt, en informeer professionals in de gezondheidszorg en reisklinieken over het nieuwe vaccin.

Printmarketing om awareness te vergroten

Living Stone creëerde een bewustmakingsstrategie en een reeks aantrekkelijke tools, met als doel het programma snel via alle kanalen uit te rollen en een continue informatiestroom te creëren.

Een uitgebreide marketingcampagne

Living Stone creëerde online awareness met een uitgebreide marketingcampagne. Beginnend met keywoordresearch en het onderzoeken van de doelgroep, identificeerde Living Stone waar en hoe de doelgroepen te bereiken, zowel offline als via online media.

Sociale media

De campagne bestond uit een interactieve blog, berichten voor sociale media, Google displays en search campagnes. De content bevat belangrijke informatie over dengue, evenals getuigenissen van reizigers die tijdens hun reis dengue kregen en de gevolgen daarvan.

Custom reiskoffer

Voor reisklinieken ontwikkelde Living Stone een reiskoffer met belangrijke informatie en communicatiematerialen, waaronder flyers en posters, en andere POS-materialen voor klinieken om hun bezoekers bewuster te maken.

launch ; awareness ; lancering ; bewustmaking
TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken