Skip to content

Marketing- en digitale contentstrategie

Relu - AI powered dental software

De uitdaging

Relu, een koploper in AI voor tandheelkundige software, benaderde ons met de uitdaging om hun marktpositie te versterken en hun merk te verstevigen.
De grootste uitdaging was om hun geavanceerde mogelijkheden en waardepropositie op een beknopte en overtuigende manier over te brengen

Herdefiniëring van de waardepropositie

We zijn begonnen met het herdefiniëren van Relu’s waardepropositie, zodat de boodschap helder en overtuigend is voor de doelgroep.

Gerichte communicatie

We hebben elevator pitches samengesteld die zijn afgestemd op specifieke demografische groepen, waarbij we de transformerende impact van Relu’s technologie en het potentieel om de tandheelkundige zorg te revolutioneren benadrukken.

De gerichte communicatie moet worden weerspiegeld op hun website. Met timing en budget in acht kozen we voor een pop-up die de bezoeker direct naar hun specifieke behoeften leidt.

Relu in DDS Mag - designed by Living Stone

Advertentie ontworpen en geschreven door Living Stone voor een tweemaandelijks tandheelkundig tijdschrift DDS magazine.

Contentstrategie

We hebben een uitgebreide contentstrategie met een contentkalender ontwikkeld. Hierbij hebben we informatieve content gemaakt die het gebruik van AI in de tandheelkunde uitlegt en de concrete voordelen van Relu’s software belicht door middel van gepubliceerde klinische artikelen.

Social media management

Wij beheren de social media van Relu en zorgen voor meer interactie en merkbekendheid door relevante content en actieve betrokkenheid met de community. Op verzoek van Relu maken we de visuals in Canva. Hierdoor hebben zowel de klant als wij als agency een duidelijk overzicht van het creatieproces. Daarnaast leveren we herbruikbare assets, zodat hun Canva-bibliotheek gevuld blijft voor snelle en efficiënte posts.

Social Media for Relu
TESTIMONIAL /
Alcon

Living Stone zorgt ervoor dat we een goed plan hebben om mee te beginnen, en dat is voor mij heel belangrijk. Ze zorgen ervoor dat alle inhoud in lijn is met onze boodschap en doelstellingen.

Alcon

TESTIMONIAL /
ORSI Academy

Living Stone ondersteunde ORSI bij het combineren van enquêteresultaten met diepgaande kennis van de markt om een visuele identiteit te creëren die spot-on was en stevig verankerd in de realiteit van ORSI.

ORSI Academy

TESTIMONIAL /
Amplifon

Er zijn maar weinig bureaus met zoveel kennis van medische marketingcommunicatie. Bovendien kent Living Stone belangrijke opinieleiders in elke sector van de medische wereld. En al die relaties leveren nog meer waardevolle contacten op.

Amplifon

TESTIMONIAL /
Nexans

Ik moet gewoon zeggen dat jij en je team absolute rocksterren zijn! Wat jullie de afgelopen zes weken hebben geproduceerd is verbazingwekkend!

Nexans

TESTIMONIAL /
Roche

Living Stone’s unieke mix van strategische marketingvaardigheden, ervaring in veranderingsmanagement, IT/ICT-kennis en expertise in de gezondheidszorg maakte van hen de perfecte keuze als marketingpartner.

Roche

Met ons
samenwerken?

Hoe kunnen we
u helpen?

Met ons
samenwerken?

Zoeken